av Dan Hanssen

Oslo-butikk «lodder ut» ansatt til Valentines-date

12 Feb, 2018
Rema 1000 Fredensborgveien i Oslo sentrum har satt i gang Norges kanskje søteste konkurranse. Nå kan du vinne en valentinsdate med en av deres ansatte.


Victor (28), som har jobbet på butikken i over 2 år, har lenge ønsket seg en kjæreste og nå som valentinsdagen eller Valentines Day er like rundt hjørnet, kom han selv på den fantastiske ideen om å loddes ut til en heldig kunde.


- Jeg syntes dette var en kjempegod ide, og responsen har vært enorm. Folk stopper opp å tar bilde av den fine boksen Victor har lagd og på to dager har Victor fått minst 50 lapper med potensielle dater, sier butikksjef Kent Windahl til DINAVIS fredag ettermiddag.


Windahl har vært butikksjef på Rema 1000 Fredensborgveien siden 2014.- Hva kan den heldige vinneren forvente seg?


- Selve daten er det Victor som planlegger, så det er litt hemmelig, men vi kan røpe at den inneholder både middag og dessert. Victor ønsker seg en kjæreste, så vi håper jo på at dette kan føre til at Victor får seg en kjæreste, sier Windahl.


- Er det bare jenter som kan melde seg på?


- I utgangspunktet er det jo en kjæreste Victor vil ha, og han liker jenter, men vi kan jo ikke forskjellsbehandle så det er faktisk noen gutter som har meldt seg på også.


Windahl forteller også DINAVIS hvordan butikken hans skiller seg ut ved å gi kundene «det lille ekstra», ved å hilse på kundene og se dem. Stamkundene i butikken blir også snakket til med navn. På mange måter er Rema 1000 Fredensborgveien en butikk av den typen man finner på landsbygden og mindre steder, hvor man ofte får tid til en liten prat med kundene, svært ulikt alle de andre kjedebutikkene i Oslo og andre storbyer.


For å være med på trekningen og kanskje være så heldig å få en date med Victor er alt du trenger å gjøre å skrive en navn og nummer på kvitteringen når du handler på den koselige butikken i Oslo sentrum.


Vinneren trekkes i morgen, tirsdag.