av Håvard Berg

Leserinnlegg: En kynisk politisk strategi mot meningsmotstandere

31 Mar, 2018
Jeg er nasjonalist, og en svært stolt sådan!


Mitt ønske er at Norge og norske kristne, verdier og kultur skal stå i høysetet for ALLE gode borgere i vårt lille land.


Har ingen ingen intensjoner eller Nazitanker om å kjeppjage enhver utlending og "deportere" dem ut.
De jeg mer enn gjerne vil deportere er enhver som ikke følger norske lover, og enhver som ikke tilpasser seg våre verdier og kultur -og da tenker jeg også på de mange tusener som idag lever på oss (Nav) -ene og alene fordi de nekter å ta av seg sine såkalte religiøse plagg -og som skaper sitt eget liv og kultur uten snev av vilje til å integreres.
Er jeg da et ondt menneske, når jeg mener at disse må tenke godt gjennom om de KAN fungere i et demokratisk land, og at de må ta høyde for å omstille seg?
For bare ca 20 år siden var det fullt mulig å integrere, men idag har myndighetene selv tilrettelagt for at det trenger de ikke!
Likevel roper de opp om integrering -da lurer jeg på hvem er det som er trange i nøtta her?
Selv om man i debatter på Facebook-grupper og i diverse media poengterer sterk motstand fra nazisme og rasisme, får man et hylekor om nettopp dette -og sinte og til dels svært ufine meldinger, jeg kan legge inn denne siste som eksempel;


"Du er ikke voldelig av deg? Du er den mest voldelige personen jeg kjenner...
Det er pga. Deg og dine uttalelser at det er blitt så mye faenskap i Norge også mye hat...
Hadde du holdt kjeft så hadde ikke halvparten av de du sitter og kose snakker med på nettet visst hva hat og rasisme er men siden du ikke greier å holde kjeft men kommer med falske usannheter så biter jo folk på og det blir rasisme Nasisme og hat i Norge..
For en ting skal du ha du er flink til å snakke og spre hat...
Egentlig så hadde det vært best å sendt deg til en leir full av muslimer alene og tvangsgiftet deg med Mulla krekar så jævlig idiot du er... Du burde vært fratatt passet og sendt til Irak "


Må ha lov å si at dette var litt av en utblåsning?
Det må være sagt, at når denne personen fikk snakke nærmere med meg og litt oppklaring, så var vi ikke så uenige likevel -og fikk faktisk en unnskyldning, så det føler jeg for å ta med.


Ellers har vi dette med zionisme og antisemittisme som jeg måtte slå opp for å se hva jeg ble påstått å være, begge deler- så jeg lurte på hva jeg selv var?
Jeg nekter å ta noen side for/imot Israel, og da får jeg stygge kommentarer om antisemitt, -og snakker man om at jøder faktisk står bak mye av elendigheten i toppene i Europa og som er med på å skape ubalanse, så er man rimelig kjørt.
Har også fått urimelig stygge kommentarer om "jævla sionistfit.." -kan ikke gjengis på trykk -men tror alle skjønner tegninga.


Media brukes til å formidle alt dette hatet mot meningsmotstanderne, helt uten at vi har noen muligheter for forsvar.


Jeg er LEI av å bli truet til taushet i kampen for min nasjons identitet, våre verdier og vår kultur ved å bli trakassert og hånet til det ugjenkjennelige!


Kulturen her er blitt at du kan si hva du vil, bare det er positivt og inkluderende for enhver fremmedkulturell -men du får ikke lov å heve stemmen eller løfte en finger ved å peke på konskvensene, selv om vi ser det over hele Europa -og også har begynt å føle på det i Norge.


Man er kommet dithen at folk ikke får jobb eller mister den man har, ved første unnskyldning ene og alene fordi en person ønsker å beholde og kjempe for sitt eget land og folk!
Majoriteten er ikke klar over disse fakta?


Her er blitt en akseptert blanding av kapitalisme og kommunisme (diktatur) i måten myndighetene tar vare på våre verdier og vår kultur, samtidig som de fratar oss våre rettigheter.
Se hvordan de selger vårt land og suverenitet bit for bit, og motstanden i folket avvises arrogant.
Det samme med at myndighetene tilraner seg stadig mer i avgifter de ikke har krav på (fiskale avgifter) -og motstanden slås effektivt ned.


At realiteten da er et diktatorisk regime trekker foreløpig de fleste på skuldrene og sier "vi kan ikke gjøre noe" -men det kommer en dag da Ola Dunk har fått nok, og det blir ingen hyggelig oppvåkning!
(Ups... det kan PST oppfatte som en "trussel"?)


Hvis du sier at en person er "neger" (uten at det er noe vondt ment -man har vokst opp med det) -blir du anmeldt og risikerer dom og bot i mangetusenkroner-klassen.


En ung jente ble voldtatt av en afghaner uten en notis og uten konsekvenser, men i samme by fikk en utlending (kanskje samme person?) fikk litt juling, og det ble straks landsomfattende medieomtale og demoer med politikerne i spissen -selvsagt "mot rasisme"
Hva gir du meg?


Media har med vitende vilje sammenblandet nasjonalister med nazister -slik at folk tør ikke si at de er nasjonalister.
De burde heller opplyse folk om at gode nasjonalister kjempet mot fienden (nazistene) under krigen -slik at vi kan få tilbake stoltheten i vår nasjonale identitet.


Media burde også informere at nazistene var nasjonalsosialister og tilhører en totalt annen kategori.


Hvis vi som nasjonalister offentlig kalles rasist, fremmedhater, høyreekstrem, fascist og nazist ikke da kan gå til anmeldelse som alvorlig trakassering, bør folket ta til vettet og tenke at her må det da være noe veldig galt i samfunnet -hvor loven tydeligvis ikke er lik for alle?


Det har tragisk nok foregått en økonomisk, verdi og kulturrasering uten at majoriteten har løftet en finger -noe våre etterkommere vil få svi for.


Oppfordring til gode nasjonalister, nordmenn og andre gode medborgere -gi aldri opp – og NEI til overgivelse!