av Dan Hanssen

Norwegian lanserer ny direkterute til Krabi i Thailand

02 Jul, 2018
Denne vinteren får solsugne skandinaver enda en destinasjon å reise til i Thailand. Fra slutten av oktober vil Norwegian fly fra Oslo, København og Stockholm til vakre Krabi.


Totalt vil Norwegian ha seks ukentlige avganger fra Skandinavia til Krabi, to av disse vil være fra Oslo Gardermoen. Med de eksisterende rutene til Bangkok tilbyr Norwegian totalt 15 avganger til Thailand fra og med høsten 2018. Rutene til Bangkok er tilgjengelig hele året, mens Krabi er en vinterrute.


- Interessen for Thailand er stor blant skandinaver og vi er derfor glade for nå å kunne tilby en ny thailandsk destinasjon. Krabi vil gi reisende flere valgmuligheter, som for eksempel å kombinere storby og strand ved å reise inn til Bangkok og hjem fra Krabi. Vi ser frem til å ønske enda flere passasjerer velkommen om bord, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.


Krabi ligger sør i Thailand, omtrent 90 mil sør for Bangkok. Provinsen er kjent for vakker natur og hvite strender.


15 ukentlige avganger


Den nye direkteruten til Krabi erstatter de tidligere kommuniserte ruteøkningene til Bangkok. De 15 ukentlige avgangene inkluderer ni direktefly til Bangkok og seks direktefly til Krabi i uken fra Oslo, Stockholm og København.