av Dan Hanssen

Nye nettsteder kommer i januar

01 Jan, 2019
I juni 2017 startet DINAVIS flynettstedet Flysmart.no og reisenettstedet Reisemodus.no i november samme år. 14. januar i år kommer disse to nettstedene til å relanseres med nytt og spennende innhold. I tillegg lanseres venstresidens nye nettavis, Venstrevridd.no 28. januar.

Med disse nye nettstedene kommer vi til å nå ut til nye målgrupper så vel som eksisterende. Vi går en særdeles spennende tid i møte, og jeg gleder meg stort til å presentere disse nye nettstedene.

I tillegg til nye nettsteder har det i lang blitt jobbet med å lage en egen mobilapp for DINAVIS. Denne vil være tilgjengelig både for Android og for iOS (iPhone) i løpet av våren.

Appen er produsert av DINAVIS' gode venner på Crundo.com i Tallinn, Estland, og det blir veldig gøy å se hvordan denne blir tatt imot av leserne.

Som mange allerede vet, er DINAVIS langt mer enn en nettavis. På innsiden av nettsiden finnes et diskusjonsforum og grupper man kan bli medlem av eller skape slike. For å kommentere saker og for å lete gjennom nyhetsarkivet er du nødt til å være medlem.

Til nå har 700 personer blitt medlem, og jeg håper og tror mange flere i tiden fremover vil ta del i samfunnsdebatten som foregår på nettavisen.

Også de andre nettstedene DINAVIS står bak vil ha mulighet for medlemskap og innlogging. Medlemskapet er selvsagt gratis.