av Dan Hanssen

79-åring voldtok sin egen søster

07 Jan, 2019
Da den 79 år gamle mannen besøkte sin handikappede søster på pleiehjem la seg i sengen sammen med henne, begynte å kysse hennes bryster, og deretter ha slikket hennes kjønnslepper før han stakk inn både fingre og en sprayboks opp i henne. Dette resulterte i en siktelse som lød på voldtekt uten samleie.

Dette melder den danske avisen Sjællandske.

Hendelsen skal ha skjedd sommeren 2017 da mannen fra Faxe kommune i Danmark kom på besøk til søsteren på et pleiehjem i kommunen.

Under besøket tok den 79 år gamle mannen søsteren med inn på hennes rom, hvorpå både hans og hennes klær ble tatt av. Søsteren er delvis lammet etter flere hjerneblødninger og Parkinsons sykdom.

Under rettssaken nektet den ledre mannen skyld i anklagene, men flere vitner var innkalt i saken, inkludert søsteren som ble avhørt via videolink.

Retten kom frem til at 79-årigen var skyldig i voldtekt uten samleie. Straffen er at han må møte til psykiatrisk behandling i en periode på maksimalt tre år.

Vi gjør oppmerksom på at bildet i denne artikkelen er kun ment som en illustrasjon og har ingenting med selve saken å gjøre.