av Dan Hanssen

Mann voldtok guttebarn (6) i Bergen

07 Jan, 2019
En mann i tyveårene skal midt på natten ha tatt seg inn i et hus og voldtatt et seks år gammelt guttebarn. Mannen skal ha vært tilhørende i nabolaget hvor ugjerning skjedde.
Dette melder Bergensavisen.

Det er ikke kjent om det er tale om gjennomføring av analt samleie, men overgrepet som skal ha funnet sted i begynnelsen av desember måned sidestilles med voldtekt i straffeloven.

Ifølge Bergenavisen skal far i huset ha våknet noe før klokken 4 da han hørte sønnen skrike. Da den foresatte kom inn på rommet, skal han ha funnet en naken og fremmed mann ved guttens seng

Ulåst dør

26-åringen skal ha tatt seg inn i familiens bopel via en ulåst kjellerdør.

Hans promille skal ha blitt målt til 1,8, og han har hevder selv at han ikke husker noe av hendelsen. Således erkjenner han heller ikke straffskyld for det han er siktet for.

Ifølge Bergensavisen har politiet ikke funnet spor av overgrepsmateriale på den siktedes elektroniske utstyr, eller annet som tyder på at mannen tidligere har vært seksuelt opphisset av mindreårige.

Han ble i dag fremstilt for forlenget varetektsfengsling, og bergenspolitiet fikk medhold i sitt krav om ytterligere fire ukers frihetsberøvelse.

Tegn på psykose

Mannen skal ha gjennomgått en rettspsykiatrisk forundersøkelse hvorpå den sakkyndige psykiateren fant tegn på en kortvarig psykose. Psykiateren mener dog at denne er utløst av rus, hvilket medfører at han kan dømmes i en eventuell straffesak.