Om DINAVIS

DINAVIS er folkets avis. Vi skal være en uavhengig og lettlest nettavis med politikk, samfunnsliv, reiseliv, forbrukerjournalistikk og økonomi i hovedfokus.

Avisen vår ble grunnlagt våren 2017, og ble offisielt åpnet 1. juli 2017. Redaktør i DINAVIS.no er Dan Hanssen.

Vi har som mål å daglig produsere nyheter av høy kvalitet. Samtidig skal det være lett for deg som leser å forstå og relatere deg til det vi skriver om.

DINAVIS’ plattform på nett er utviklet med hjelp fra teknologiselskapet Crundo.com.

DINAVIS produseres i Tallinn, Estland, og følger den estiske presseforeningens etiske regler for journalistikk, (Eesti ajakirjanduseetika koodeks). Vi følger også Vær Varsom-plakaten.

I norsk målestokk er vi foreløpig en relativt liten nettavis, men vi øker stadig i omfang, og har på det meste 200.000 visninger på enkelte av sakene våre.

I tillegg til å drive nettavis har vi utviklet et debattforum hvor du som leser kan ta del i samfunnsdebatten. For å delta må du melde deg inn. Medlemskapet er gratis.

Vi kommer alltid til å ta leserne våre på alvor og lytte til tilbakemeldingene dere kommer med slik at vi til enhver tid er tilpasningsdyktig og skaper nyheter utifra våre leseres interesser.

.

Om du lurer på noe er det bare til å ta kontakt med oss via kontaktskjemaet nederst på siden.

Takk for at du leser DINAVIS!