Brukervilkår

DINAVIS.no gir deg muligheten til å kommunisere med andre medlemmer gjennom siden vår.

Vi skal være en trygg og sikker møteplass for alle våre medlemmer. For å få til det er det viktig at du respekterer våre regler.

 1. All informasjon du gjør tilgjengelig på siden vår må være korrekt; dette inkluderer kjønn, navn og lokasjon. Det er ikke lov å laste opp bilder av andre personer og presentere det som ditt eget. Slik fremferd fører til utestengelse uten forvarsel.
  Profiler som inneholder fullt navn, telefonnummer eller annen informasjon som kan identifisere deg som individ er ikke lovlig. Slik informasjon bes du kun om å dele i privat melding.
 2. Vi tolererer ikke hat, trakassering, rasisme, mobbing eller sårende kommentarer rettet mot enekeltpersoner.
 3. Å tilby kommersielle tjenester er ikke tillatt. .
 4. Misbruk av våre tjenester eller teknologi fører til utestengelse og i verste fall søksmål.
 5. Ditt-medlemskap på DINAVIS.no er personlig, og er linket til deg som enkeltperson.
 6. Alle andre type aktiviteter må klareres med DINAVIS.no; være seg organisasjoner, arrangementer, journalister og andre som har lyst til å nå ut til våre medlemmer.
 7. Som medlem forventer vi at du umiddelbart tar kontakt med oss om du ser noe som strider mot våre regler.
 8. Aldersgrensen hos oss er 18. Vi tillater ikke medlemmer under nevnte alder å bli medlem. Hvis dette forekommer vil kontoen slettes.
 9. DINAVIS.no kan ikke holdes ansvarlig for situasjoner som oppstår mellom medlemmer. Når et fysisk møte finner sted, anbefaler vi alltid at dette finner sted på en restaurant, kafe, eller et annet offentlig sted. Vi anbefaler deg å være ekstra varsom når du har kontakt med nylig registrerte medlemmer. Hvis du har dårlig følelse om noe eller noen, bes du ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.
 10. For å unngå falske profiler er det flere sikkerhetselementer på vår nettside. Alle medlemmer kan frivillig bli verifisert av oss. Det er også et referansesystem på siden vår som kan benyttes av venner og kjente av den aktuelle personen. Alle nye profilbilder blir automatisk sjekket opp via Google bildesøk. Om vi mistenker at en profil er falsk, vil medlemmet bli kontaktet og vil bli bedt om å verifisere sin identitet. I mellomtiden blir profilen suspendert.


Takk for din forståelse, og velkommen til DINAVIS!